gyümölcskoncentrátum

GYÜMÖLCS SűRÍTMÉNY, VELŐ, PÜRÉ IMPORT ÉS EXPORT

SŰRÍTMÉNYEK

A sűrítmények a friss, érett gyümölcsből készülnek, a víztartalom egy részének kíméletes elpárologtatásával. Lehetnek rostosak vagy szűrtek. Ez utóbbi esetben a gyümölcslé összes rosttartalmát, eltávolítják. Javasolt felhasználásuk, üdítőitalok, sörök, szörpök, gyártásához.

velők

Velők, amelyeket kiváló minőségű gyümölcsből gyártanak. A meghámozott gyümölcs ehető részének áttörésével nyerik. Tartalmazzák a gyümölcs levét és a rostjait is.

pürék

Pürék: velő sűrítmények, amelyeket a velők víztartalmának egy részét eltávolítva állítanak elő. Felhasználásuk: rostos gyümölcslevek, szörpök, dzsemek.

Termékeink aszeptikus csomagolásban elérhetőek, tehát tartósítószer alkalmazása nélkül, hőkezeléssel tartósítottak, csíramentes csomagolóanyagba vannak töltve. Az aszeptikus csomagolás nagy előnye, hogy a minőség megőrzési idő végéig megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását a termékben.
Az alapanyagok egy részét folyamatosan raktáron tartjuk, amennyiben szükséges hűtött raktárunkban, másokat rendelésre hozzuk be.

GYÜMÖLCSALAPÚ KÉSZÍTMÉNYEK

Társaságunk több évtizede foglalkozik üdítőital, dzsem, alkoholos italok és egyéb élelmiszerek alapanyagául szolgáló gyümölcs sűrítmények, pürék, gyümölcsvelők importjával és exportjával.

Elérhető termékeink meghatározóan ellenőrzött forrásból származó gyümölcsökből készülnek, amelyek az élelmiszeripar különböző területein – üdítőital és szörp gyártás, dzsem készítés, szeszipar (különös tekintettel a kézműves sör és likőr gyártásra), tejipar, sütőipar és cukrászat - remekül felhasználhatóak.

Kiváló minőségű zöldségből illetve gyümölcsből előállított alapanyagainkat megtalálja a széles választékú, 45 ízt tartalmazó termékpalettánkon, a natúr velőtől a püréken át a magas koncentrációjú sűrítményekig.

Beszállítóink elismert európai (olasz, spanyol, belga, német), izraeli, dél-amerikai és dél-afrikai vállalatok, melyekkel hosszú évek óta dolgozunk együtt. Termékeik megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak is és rendelkeznek a szükséges minőségi tanúsítványokkal.

A Biokontroll Hungária Kht. szerződött partnerei vagyunk. Minősítő tanúsítványunk alapján ökológiai gazdálkodásból származó termékeket (bio) is forgalmazhatunk.

Az alapanyagok egy részét folyamatosan raktáron tartjuk, - szükség esetén hűtött raktárunkban tárolva - más részét rendelésre hozzuk be.

GYÜMÖLCS ALAPANYAGOK EGYEDI IGÉNYEK ALAPJÁN TÖRTÉNŐ BESZERZÉSE

Társaságunk vállalja gyümölcs alapanyagok beszerzését egyedi igények alapján.

cseresznye

F