SZESZES ÉS ALKOHOLMENTES ITALOK DISZTRIBÚCIÓJA

Az Intercooperation Zrt. évtizedek óta jelen van a magyarországi ital forgalmazásban, mint márkaképviselet és kizárólagos forgalmazó, és jelentős sikereket könyvelhetünk el márka építés területen is.

A képviselt prémium márkák kiválasztásánál és forgalmazásánál szempont, hogy a termékek kiegészítsék egymást, így sörök, különböző égetett szeszek, koktél alapanyagok, borok és különleges, tradicionális japán italok szerepelnek a termékválasztékunkban.

Képviselőink a gasztronómiában a márkák bevezetésével, a termékek széles körben való megismertetésével, elterjesztésével, értékesítésével és az ezekhez kapcsolódó marketing támogatások egyeztetésével segítik a partnereinket.

Termékeink a nagykereskedői partnereknél, az országos kereskedelmi láncoknál és vendéglátó helyeken egyaránt megtalálhatók.

tovább

KOZMETIKUMOK ÉS GYÓGYTERMÉKEK FORGALMAZÁSA

Több évtizedes tevékenységünk során társaságunk egyik fő erőssége a kozmetikumok, gyógytermékek, patikai termékek és étrend kiegészítők forgalmazása volt. Megbízás alapján elvégezzük OTC termékek országos marketing tevékenységét, terítését és promóciós kampányok lebonyolítását. Forgalmazók részére saját erőforrásokkal patikalátogatást végzünk.

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk, gyógytermékek, étrend kiegészítők, OTC termékek és kozmetikai termékgyártók, valamint forgalmazók számára, termékük magyarországi sikeres bevezetéséhez és terítéséhez.

tovább