GYÜMÖLCSKONCENTRÁTUMOK

egyedi export, import igények lebonyolítása

alapanyagok egyedi igények alapján történő beszerzése

gyártási tanácsadás gyümölcskészítmények felhasználásához

GYÜMÖLCSKONCENTRÁTUMOK

egyedi export, import igények lebonyolítása

gyártási tanácsadás gyümölcskészítmények felhasználásához

alapanyagok egyedi igények alapján történő beszerzése

A kép nem elérhető

TERMÉKMENEDZSMENT

Icon
  1. OTC kampányok
  2. patikalátogatás
  3. HORECA promóciók
Icon
Icon
  1. OTC kampányok
  2. patikalátogatás
  3. HORECA promóciók
Icon
Icon
Icon

TERMÉKMENEDZSMENT

A kép nem elérhető
Arrow
Arrow
Slider

hírek

hírek

A múlt héten megrendezésre került a Giffard & Japan Drinks Cocktail verseny, és ahogyan ígértük jövünk pár képpel és egy kis beszámolóval.

Délelőtt Fracois Philippot (Giffard), Takayuki Ono (Ozeki) és Takehiko Okazaki (Choya) szakmai előadását hallottuk, és rengeteg információval gazdagodtunk koktél-szirup és likőr, sake, valamint umeshu vonalon.
Az ebédet követően kezdetét vette a koktélverseny, ami nagyon izgalmasnak ígérkezett már csak a nem mindennapi japán-francia találkozás miatt is.
Nem csalódtuknk, kiváló, szakmailag felkészült, kreatív bartenderek indultak a fődíjért.
A szakmai zsűri osztályozása alapján Kalydy Gábor lett az első, MONTELIMAR SOUR nevű italával, így ő utazhat a Giffard franciaországi gyárába.
A második Varga Krisztina merész és nagyon kreatív koktélja a JIRO DREAM lett, így Ő 100 000 forinttal lett gazdagabb, míg a letisztult vonalat képviselő ASA nevű kompozíció és megalkotója Bajusznács Gábor harmadik helye 50 000 forintot ért.

A díjnyertes receptek pedig a következők, készítsétek, szeressétek:

MONTELIMAR SOUR (KALYDY GÁBOR)
Összetevők:
4 cl Giffard őszibarack likőr,
2,5 cl frissen facsart limelé,
5 cl tojásfehérje,
1 kanálnyi csemege kukorica.
Pohár: snifter.
Elkészítése: shakerben.
Díszítése: 2 csepp Elixir Vegetal de la Grande-Chartreuse, 1 szál száritott levendula, pisztácia crusta mézen.
JIRO DREAM (VARGA KRISZTINA)
Összetevők:
5 cl Iichiko Sanwa Shochu,
0,5 cl friss gyömbérlé,
4 csepp friss limelé,
2 csepp Darljeeling droplet,
1 cl Giffard Créme de Cacao White.
Elkészítése: shakerben.
Díszítése: mentalevél és lime permet.
ASA (BAJUSZNÁCS GÁBOR)
Összetevők:
5 cl Ozeki Karatamba Honjozo szaké,
2,5 cl házi Sencha tea cordial,
1 öntet Angostura bitters.
Elkészítése: keverőpohárban.
Díszítése: citromhéj.
#choya, #giffard, #ozeki, #szaké, #shochu, #intercooperation#bartender #cocktail #japandrink #bacardiplanetDSC_0359 DSC_0363 DSC_0372 DSC_0384 DSC_0401 DSC_0409 DSC_0437 DSC_0438 DSC_0466 DSC_0485 DSC_0496 DSC_0507 DSC_0517

Munkatársat keresünk!

Területi képviselő munkatársat keresünk Budapest és Pest megye területére.

 

 

Elvárások:                 minimum középfokú kereskedelmi végzettség

gasztronómia területen szerzett értékesítési gyakorlat

jó kommunikációs és tárgyalási készség, magabiztos fellépés

megbízhatóság, problémamegoldó készség

terhelhetőség, kreatív gondolkodás

B kategóriás jogosítvány, vezetési gyakorlat

 

 

Feladat:                    értékesítési feladatok ellátása, rendelésfelvétel

kereskedelmi partnerek felkeresése, folyamatos kapcsolattartás,

ügyfélkör bővítés, új értékesítési csatornák kiépítése

konkurencia és piacfigyelés

promóciók szervezése, lebonyolítása

 

 

Előny:                       Régióban meglévő piacismeret

 

 

Amit kínálunk:          alkalmazotti státusz

stabil, megbízható háttértámogatás

meglévő ügyfélkör átadása

tanulási és karrier lehetőség

gépkocsi vagy költségtérítés

telefonköltség hozzájárulás

teljesítmény arányos bonusz

 

 

Fényképes szakmai önéletrajzát és motivációs levelét, – fizetési igény megjelölésével – az alábbi címre várjuk:

 

 

Intercooperation Zrt.

1158 Budapest, Késmárk u. 11-13.

e-mail: anita.nemes@icmdrt.hu

VERSENYFELHÍVÁS!!!

Versenyfelhívás !

Az Intercooperation Zrt. támogatásával és a Magyar Bármixer Unió Szervezésében
2017 április 20-án, csütörtökön kerül megrendezésre a
GIFFARD & JAPAN DRINKS
Koktélverseny

A beküldött receptek közül, a szakmai zsűri kiválasztja a 12 versenyzőt, akik részt vehetnek a döntőben.

Az italt a „Korlátozott Bartender Choice”, kategória szabályai alapján készüljenek!
Az ital mennyisége, illetve pohár, nincs szabályhoz kötve !
Engedélyezett bármilyen gyümölcs, alkoholmentes italok, tejtermék, tojás, fagyi, bitter.
Szirupból és likőrből kizárólag GIFFARD, alkoholos összetevőből kizárólag az IC által forgalmazott JAPÁN termékek használhatóak !
A bartender kreativitását és a kommunikációs készséget is értékeli a zsűri.
A bartender a koktél készítéséhez bármilyen prezentációs eszközt felhasználhat szabadon (tűz nem megengedett).
Időkeret:
– felkészülés: 15 perc
– prezentáció & italkészítés: 9 perc
A támogatott italokon kívül, a poharakat, és minden alapanyagot a koktélhoz, a bártendernek kell hoznia
Egyszerre 1 versenyző fog dolgozni, közben a másik versenyző felkészülhet !
A versenyzőnek 3 db italt kell elkészíteni!
A jég biztosított!

A verseny időpontja: 2017 április 20. (csütörtök)
A verseny helyszíne: Bacardi Planet Bartender Iskola 1093 Budapest, Mester u. 13.

Menetrend
10:15 gyülekező
10:30 – 13:00: mentorprogram
• Giffard világa prezentáció
• Sake Ozeki prezentáció és a gyártási ismeretek kóstolással
• Umeshu Choya prezentáció és a gyártási ismeretek kóstolással
13:00 – 14: 00 ebéd
14:00 – 16:30 verseny 16:30 – 17:00 Támogatói italok tesztelése
17:00 eredményhirdetés
Nyeremények:
1. helyezett: Látogatás a Giffard franciaországi gyárába
2. helyezett: 100 000 Ft pénzjutalom
3. helyezett: 50 000 Ft pénzjutalom
A recepteket a : barmixer.unio@gmail.com e-mail címre küldjétek legkésőbb 2017 április 7-én 20.00h-ig !

A versenyen a Magyar Bármixer Unió tagjai vehetnek részt.
Ha még nem vagy tag, jelentkezhetsz tagfelvételre a barmixer.unio@gmail.com e-mail címre.
A jelentkezés egyszerű.
A levélbe beírod jelentkezési szándékod, neved, születési dátumod, címed, munkahelyed,
melyik Bartender Iskolában tanultál.
Az éves tagdíj 6.000 Ft melyet a helyszínen is befizetheted.
Támogatott italok:

SöR
Asahi Super Dry 330ml
Ichiban Kirin 330ml
Sapporo Beer 330ml
SOCHU
Kome Shochu 0,7 l rizs párlat
Iichiko Sanwa 0,7 l árpa párlat
Kuro Kirishima 0,7 l édesburgonya párlat
SAKE
Ozeki One cup sake 0,1 l
Ozeki Junmai sake 0,375 l
Ozeki Junmai sake 0,75 l
Ozeki Karatamba Honjozo sake 0,3 l
Ozeki Karatamba Honjozo sake 0,7 l
Kubota Senju 0,7 l sake
Kubota Senju 1.8 l sake
Gassan Junmai Ginjo sake 0,3 l
Gassan Junmai Ginjo sake 0,72 l
Tamanohikari Junmai sake 0,5 l.
Hakkaisan Junmai Ginjo sake 0,72 l
Garyubai Junmai sake 0,72 l.
Kaiun Iwaizake T. Honjozo sake 0,3 l
Sayuri Nigori Junmai Ginjo sake 0,3 l
Tokusen Junmai Nam Hakatsuru sake 0,3 l
Kikusui Dry Honjozo sake 1,8 l
Hokkan Junmai Ginjo sake 0,72
Hokkan Daiginjo sake 0,72
SPARKLING SAKE
Hana Awaka sparkling sake 0,25 l.
Ozeki Hana Fuga Yuzu sake sparkling 0,25
CHOYA

CHOYA sake 0,75 l
UMESHU
CHOYA Silver 0,5 l Ume szilvabor

CHOYA Original (10%) 0,25 l Ume szilvabor
CHOYA Original (10%) 0,75 l Ume szilvabor
CHOYA Original (10%) 5l Bib Ume szilvabor

CHOYA DRY 0,75 l Ume bor száraz
CHOYA Superior 0,75 Ume bor
CHOYA Extra Years 0,7 l Ume likőr
CHOYA Extra Shiso 0,7 l Ume likőr
CHOYA Extra Royal Honey 0,7 l Ume likőr

CHOYA Ujicha 0,72 l Ume likőr zöld tea kivonattal
CHOYA Kokuto 0,72 l Ume likőr barna rummal
Choya Yuzu likőr 0,7 l

Giffard szirup lista
Kókusz
Eper
Grenadine
Passion fruit
Zöldalma
Lime
Bodza
Sárgadinnye
Mangó
Cukor
C. Blue
Mandula
Uborka
Viola
Görögdinnye
Őszibarack
Vörös áfonya
Menta
Málna
Narancs
Piros grapefruit
Lichi
Körte
Kivi
Fekete ribizli
Feketeszeder

Giffard likőrök

Őszibarack
Kávé
Triple sec
Kókusz
Blue Curacao
Amaretto
Apricot
Banán
Kakaó (barna és fehér)
Cherry
Zöldalma
Eper

 17457677_10158303028010447_8368625319424964396_n

KávéBárBazár 2017 kiállítás

Még mindig összegezzük az elmúlt hétvége eseményeit, nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyi érdeklődő volt a standunknál!
Külön öröm, hogy olyan sokan részt vettek a japán italkultúráról tartott előadásunkon, és megtapasztaltuk, hogy milyen nyitottak és befogadóak vagytok.
Keressétek termékeinket, eseményeinket a weboldalunkon, illetve a facebook-on is, sok meglepetéssel készülünk.

https://www.facebook.com/intercooperationzrt
Ezúton is szeretnénk gratulálni a bajnokságok győzteseinek és minden versenyzőnek!

Az idei bajnokok: Tokaji Krisztina – Latte Art,

Béndek Tamás – Coffee In Good Spirits,
Tüű Péter – Magyar Sommelier Bajnokság,
Kovács István pedig a flair kategória után a szuperdöntőt is megnyerte a Magyar Koktél- és Flair Bajnokságon!
További, Giffard szirupban gazdag sikereket kívánunk!

IMG_20170219_152023 IMG_20170219_104243 IMG_20170218_160838 IMG_20170218_122035 másolata IMG_20170218_102014 másolata IMG_20170218_111433 másolata IMG_20170218_101620

 

MEGHÍVÓ A FUJI JAPÁN ÉTTEREM VALENTIN NAPI VACSORÁJÁRA

A Fuji Japán Étterem várja Önöket sok szeretettel a 2017. február 17-én,
pénteken 19:00–tól kezdődő Valentin napi vacsorájára, szaké kóstolóval
együtt. A rendezvény autentikus japán tatami szobában kerül megrendezésre.
A vacsoránál fölszolgált italokról Vörös Attila (Intercooperation Zrt. –https://www.facebook.com/intercooperationzrt ) nyújt betekintést.
Prof. Dr. Vihar Judit, a Magyar-Japán Baráti Társaság elnöke szakmai vezetésével az
legelőkelőbb japán kaiszeki ételek és hagyományok világával ismerkedhetnek meg.
A teljes menüsor ára: 10 990.- Ft mely tartalmazza a felszolgált ételeket, italokat egyaránt.
Helyet csak egyeztetett előfoglalás esetén tudunk biztosítani!

Bővebb információ: www.fujirestaurant.hu

fuji

Kiállítóként és előadóként is résztveszünk a 2017-es KávéBárBazár-on

2017-ben új helyszínen, Budapest egyik legizgalmasabb rendezvényközpontjában zajlik a következő KávéBár Bazár.
Magyar Latte Art Bajnokság, Magyar Coffee in Good Spirits Bajnokság, Magyar Sommelier Bajnokság, Magyar Koktél- és Flair Bajnokság + kiállítók, előadások, workshopok “pincétől a padlásig” a főváros szórakozónegyedének főutcáján.
Online és partnereknél történő elővételes jegyértékesítés december 15-től!
Elővételes napijegy: 3000 Ft
Elővételes kétnapi jegy: 5500 Ft
A jegy tartalmazza a kávé-, bor-, párlatkóstolókat, valamint a programokon való részvételt.
További információ hamarosan: www.kavebar.hukavebazar

Különleges ajánlatunk Karácsonyra

Év végén sokan fejezik ki a partnereiknek, üzletfeleiknek a köszönetüket az egész éves együttműködésért, hiszen a kapcsolatok ápolása fontos az üzleti életben.

Egy jól megválasztott, egyedi és emlékezetes ajándék nemcsak kifejező, de nagyban hozzájárulhat a következő év sikeres együttműködéséhez is partnereikkel.

Társaságunk ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét egyedi japán italainkra, melyekkel emlékezetessé teheti partnere karácsonyát.

Sok cég, vállalat már jó előre gondoskodik a különleges ajándékok beszerzéséről, kérem Ön is biztosítsa magának a lehetőséget, és ne hagyja az utolsó pillanatokra az ajándékok kiválasztását.

ickulonlegesjapan

Szaké, Sushi, Badár!

A Sushi Sei bemutatja:
15036257_1834723986772208_7914142930911021632_n

Egy est az igényes szórakozás szerelmeseinek!

Finom ételek, különleges italok, és humor egy helyen!
Nem tudja hova menjen párjával hétköznap este , ahol minőségi időt tölthetnének el ?!
Szereti az igazi, autentikus Japán konyhát? Esetleg régóta szeretné kipróbálni ezt a konyhakúltúrát?

Várunk szeretettel minden érdeklődőt November 30-án este 19.00-ra gyönyörű éttermünkbe, hogy egy felejthetetlen élménnyel legyen gazdagabb!

Az est programja:
18.30 Vendégérkezés
19.00 Szaké bemutató, és kóstoló Vörös Attila , az Intercooperation Zrt. képviselője jóvoltából
19.30 Sushi Sei remek séfjei által komponált vacsora
20.30 Badár Sándor “Japán” című előadása

Menü:
Sushi válogatás

Bento összeállítás:
– Sake Shio Yaki /Grillezett lazac
– Karaage /bundázott csirke
– Tempura válogatás
– Párolt zöldségek szezámos öntettel
Sei saláta
Miso leves
Párolt rizs

Desszert

Részvételi díj (mely tartalmazza a fent megjelölt menüsort, és programot): 9990FT/fő

Asztalfoglalás, információ: rendezveny@sushisei.hu
+36 30 595 8668

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét , hogy a rendezvényre kizárólag írásos megrendeléssel és a részvételi díj befizetésével tudjuk véglegesíteni foglalásukat.
Befizetési lehetőségek:
1.Átutalással K&H Bank 10401110-50526649-52651000bankszámlaszámra
2. Személyesen, elővételben, az étteremben

Japán Nemzetiségi Napok november 8-tól 10-ig a Fővám téri Vásárcsarnokban!

Idén is Japán Napok a Fővám téri Vásárcsarnokban!!

November elején várják szeretettel azon kedves látogatókat akik a Japán kultúra iránt érdeklődnek.

Ezen alkalomból  olyan programokkal kedveskednek a szervezők, amelyekben minden korosztály megtalálja a maga kis Japánját 🙂
A Japán Nemzetiségi Napokon a Bambuszliget Étterem pultjánál minden kedves vásárló egy kupica japán szakét kap kóstolóként az Intercoopeartion Zrt. jóvoltából.
Rendezvény helyszíne: Fővám téri Vásárcsarnok, 1093 Budapest, Vámház körút 1-3. Megközelítés: 47-49-es, 2-es villamossal és a 3-as metróval a Kálvin térig.

Várunk szeretettel mindenkit. A belépés díjtalan!