szolgáltatások

FOGYASZTÁSI CIKKEK - ITALOK

teljes körű szolgáltatás nyújtása külföldi társaságok részére termékmenedzsment területen

segítségnyújtás szeszes,- és alkoholmentes italok forgalmazásához, jövedéki termékek importjához

horeca promóciók bonyolítása

GYÜMÖLCS-
KONCENTRÁTUM

egyedi export, import igények lebonyolítása

gyártási tanácsadás gyümölcskészítmények felhasználásához

alapanyagok egyedi igények alapján történő beszerzése

KOZMETIKA,
GYÓGYTERMÉKEK

patikai termékek, kozmetikumok és gyógytermékek forgalmazása, országos értékesítése, patikalátogatás

étrend kiegészítők, vitaminok notifikációs eljárásában való közreműködés

orvostechnikai eszközök engedélyeztetése

otc termékek országos marketing tevékenységének ellátása

termékmenedzsment

Az Intercooperation Zrt. teljes körű szolgáltatást nyújt külföldi és hazai társaságok részére termékmenedzsment területen.

Az évek során a piaci igények változásait folyamatosan követve állítottuk össze jelenlegi, kiterjedt szolgáltatási portfóliónkat, így mára elmondhatjuk, hogy termékmenedzsment területen magas minőségű megoldásokat nyújtunk és színvonalas, precíz munkát végzünk. Kiváló szakembereink széles piaci ismeretekkel és kapcsolatrendszerrel rendelkeznek. Képesek vagyunk a sales és marketing tevékenységek valamennyi szálát a kezünkben tartani, és szükség esetén infrastrukturálisan is felkészültek vagyunk magas színvonalú raktározási feladatokat is ellátni.

Egyedi megbízás alapján patikalátogató tevékenységet végzünk a megbízó igényei szerint, saját erőforrásaink felhasználásával és annak teljes kihasználásával. 7 fős patikalátogató csapatunkkal az egész ország területét lefedjük

Szakmai hozzáértéssel és maximális gondossággal vállaljuk OTC termékek országos marketing tevékenységét és különféle promóciós kampányok lebonyolítását.

Megkeresés alapján különféle szeszes,- és alkoholmentes italok forgalmazásához segítséget nyújtunk és jövedéki szolgáltatást végzünk. Kereskedelmi képviselő csapatunk országos HORECA promóciók megszervezésében és lebonyolításában több éves tapasztalattal áll rendelkezésre.