GYÜMÖLCSKONCENTRÁTUMOK

egyedi export, import igények lebonyolítása

alapanyagok egyedi igények alapján történő beszerzése

gyártási tanácsadás gyümölcskészítmények felhasználásához

GYÜMÖLCSKONCENTRÁTUMOK

egyedi export, import igények lebonyolítása

gyártási tanácsadás gyümölcskészítmények felhasználásához

alapanyagok egyedi igények alapján történő beszerzése

A kép nem elérhető

TERMÉKMENEDZSMENT

Icon
  1. OTC kampányok
  2. patikalátogatás
  3. HORECA promóciók
Icon
Icon
  1. OTC kampányok
  2. patikalátogatás
  3. HORECA promóciók
Icon
Icon
Icon

TERMÉKMENEDZSMENT

A kép nem elérhető
Arrow
Arrow
Slider

hírek

hírek

Tokaj vs. Japán – A nagy kóstoló

November 10-én a tokaji csúcspincészetek legjobbjait felsorakoztató kóstolón több mint 40 féle száraz és édes bort, valamint pezsgőt ízlelhetünk meg a Buddha-Bar Budapestben! Mindamellett, hogy ezen az estén egy helyen kóstolhatja meg 25 pincészet legjobb borait, további exkluzív programként 3 mesterkurzus közül is választhat, melyek a következőek:

19:00 – Tudod mi az a KABAR? – 3 000 forint / fő
DERESZLA PINCÉSZET
• Kabar 2012
• Kabar 2013
• Kabar 2015
FÜLEKY PINCÉSZET
• Kabar 2012
• Kabar 2013
• Kabar 2015
+1 meglepetés tétel

20:00 – Tokaj vs. Japán – A Nagy Kóstoló – 8 000 forint / fő
TOKAJ
• Grand Tokaj Furmint 2015
• Grand Tokaj KŐVÁGÓ FURMINT 2015
• Grand Tokaj TOKAJI ASZÚ 2013
• Grand Tokaj TOKAJI ASZÚ SZARVAS 6 PUTTONYOS 2013
• Grand Tokaj TOKAJI ESZENCIA 2013
SAKE
• HOKKAN Daiginjo Honjirushi Sakura
• HOKKAN Junmai Ginjo Ougyoku
UMESHU
• CHOYA Dry
• CHOYA Superior
• CHOYA Extra Years

21:30 – Ifj. Szepsy István – 2015. évjárat és dűlő bemutató – 8 000 / fő
• Szepsy Furmint 2015
• Szepsy Nyúlászó Furmint 2015
• Szepsy Dorgó Furmint 2015
• Szepsy Bányász Furmint 2015
• Szepsy Betsek Furmint 2015
• Szepsy Úrágya Furmint 2015
+1 meglepetés tétel

Részvételi szándékát kérjük minél előbb jelezze, hiszen a mesterkurzusokon a résztvevők száma limitált!

Sétáló kóstoló belépőjegy: 6 900 forint / fő

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS ASZTALFOGLALÁS:
+36 1 799 7302 ● restaurant@buddharhotel.huwww.buddhabarhotel.huwinenight_tokaj_2016_a4_mester_2

Choya termékbemutató a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild palace-ban

Japán Ínyenc Hét a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild palace-ban
Exkluzív kóstolóval egybekötött Choya termék bemutatón jártunk, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-ban.
A bemutató során a szakma képviselői megismertették az érdeklődőket a japán italokkal és az ezekből készíthető koktélokkal.
Tradicionális japán ételek, fűszerek, italok és a Felkelő Nap Országa ihlette koktélok nyűgözték le a gasztronómia szerelmeseit.
Shigeki Iimura, a nemzetközi Buddha-Bar Group Worldwide Corporate Executive Japanese Chefje különleges bemutatót tartott a japán konyhaművészet terén szerzett sokéves tapasztalatáról és fantasztikus kreációkkal kápráztatta el az érdeklődőket.
A fogások mellé a Choya jóvoltából Ume likőr kóstolására is lehetőség nyílt.
A következő új termékekkel mutatkozott be a Choya: Kokuto rum alapú japán ume likőr, Ujicha japán ume likőr uji zöld teával és Superior japán ume bor
Ezen az eseményen sikerrel debütált, – az országban először japán csapolt sör a Kirin Ichiban.

Choya roll up  Group photo  Choya csendelet

SIRHA 2016

Eredményesen és pozitív tapasztalatokkal „zártuk” a SIRHA 2016 szakkiállítást. Köszönjük partnereinknek a részvételt, örömünkre szolgált, hogy elfogadták meghívásunkat és meglátogatták standunkat.

kiallitas02  kiallitas01

Új Choya termékek

Choya kokutoCHOYA Kokuto
Rum alapú japán ume likőr
Nettó térfogat: 0,72 liter
Alkohol: 14 % (V/V)±0,3% (V/V)
Összetevők: sötét rum, ume (japán szilva),
barna cukor, cukornád párlat
Minőségét korlátlan ideig megőrzi

Choya ujicha

 

CHOYA Ujicha
Japán ume likőr uji zöld teával
Nettó térfogat: 0,72 liter
Alkohol: 7 % (V/V)±0,3% (V/V)
Összetevők: ume (japán szilva), cukor, uji zöld tea, cukornád párlat. antioxidáns: aszkorbinsav
Minőségét korlátlan ideig megőrzi

 

choya-superiorCHOYA Superior
Japán ume bor
Nettó térfogat: 0,75 liter
Alkohol: 10 % (V/V)±0,3% (V/V)
Minőségét korlátlan ideig megőrzi

Sirha Budapest – 2016 élelmiszer-, és vendéglátóipari szakkiállítás – 2016.május 9-11.

Társaságunk kiállítóként részt vesz a SIRHA Budapest Nemzetközi élelmiszeripari és Horeca szakkiállításon, mely az élelmiszeripar-, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar prémium kategóriás nemzetközi szakkiállítása.

A Sirha Budapest szigorúan szakmai látogatóknak szóló rendezvény, melyre ezúton meghívjuk kedves partnereinket, a HUNGEXPO “A” pavilon N57 standjára.

A kiállítással egyidőben zajlik a Bocuse d’Or európai döntője. A programok között megtalálható a Sirha Budapest Desszert verseny, a Magyar Barista Bajnokság, szakmai konferenciák valamint további események is találhatók a programban.

Újdonság: 2016 áprilisától új termékekkel bővül a PASOCARE sebtapasz kínálatunk

Immáron elérhető Magyarországon is a PASOCARE Family plus, mely 20 db különféle vízálló sebtapaszt tartalmaz. További jellemzők: hipoallergén – nem okoz túlérzékenységet; légáteresztő – mikroperforált; rugalmas – illeszkedik a test felületéhez.

További újdonság a PASOCARE Specialist plus, melyben 10 db párnázott sebtapasz található, mely enyhülést jelenthet kidörzsölt bőrre. Hipoallergén – nem okoz túlérzékenységet, légáteresztő – gyorsítja a seb gyógyulását és véd a dörzsöléstől, valamint a cipő okozta nyomástól.

PASOCARE sebtapasz kínálatunkban megtalálható még a PASOCARE MED 5 X 7 cm-es steril sebtapasz.

tovább a termékhez

Újdonság

Magas gyümölcshányadot tartalmazó, tökéletesen homogén „gyümölcs alap” készítményeink kiválóan alkalmasak ízesített tej, joghurt, túró készítéséhez. Bővebb információt az icmdrt@icmdrt.hu címen kérhet.

Megújult a honlapunk

Honlapunk megújításával fő célunk volt, hogy könnyen átláthatóvá tegyünk partnereink számára cégünk tevékenységét és ezáltal  könnyed elérhetőséget biztosítsunk a termékeinkhez.

Amennyiben oldalunkkal kapcsolatban észrevétele van, jelezze nekünk az mail@icmdrt.hu oldalon.

Legutóbbi híreink